Home » Generelt » Designboks, websted omkring Affiliate programmer

Designboks, websted omkring Affiliate programmer

Når du starter en Web-forretning, de fleste mennesker vælger et emne til deres websted og derefter kigge efter produkter og affiliate programmer relateret til dette emne. I denne artikel foreslår jeg, at søge efter en gruppe af beslægtede affilierede programmer først og derefter designe dit websted omkring disse programmer.
Der er mange affiliate mapper og affiliate netværk hjemmesider hvor du kan søge efter de bedste programmer. I dette eksempel, jeg bruger Kommissionen Junction denne affiliate netværk site giver en enorm mængde af søgbare oplysninger på over 1200 affiliate programmer.
På Kommissionen Junction forsiden, klik på linket “Søg alle annoncører”. Dette vil tage dig til en side med en drop down liste hvor du kan vælge en kategori. For at søge oplysninger på Commission Junction, skal du være medlem, men medlemskab er gratis. Når du logger ind til Commission Junction, gå til bunden af siden for at “Finde annoncører & links”. Her kan du få en liste over alle annoncører, søgen annoncører af søgeord, eller gennemse for annoncører.
Klik på “Gennemse for annoncører”. Dette fører til til en tabel, hvor du kan arrangere affiliate programmer baseret på “EPC” eller “Netværk indtjening”. EPC er de gennemsnitlige indtjening pr. 100 klik. Det afspejler affiliate programmer mulighed for at konvertere klikker ind i kommissioner. Netværk indtjening er en rang, på en skala fra et til fem, af et affilieret program baseret på mængden af udbetalte provisioner. I lederen af tabellen, skal du klikke på navnet på den parameter, du er interesseret i. Dette omarrangerer poster baseret på denne parameter.
Når du arrangerer posterne, du har til at side forbi alle de “Nye” programmer. Jeg tror, Kommissionen Junction sætter de nye programmer øverst på listen for at bidrage til at fremme dem. Som du analysere de data, du vil opdage, at de programmer, der betaler de højeste indtjening pr klik ikke nødvendigvis giver de højeste samlede indtjening.
Nogle vigtige punkter:
-Kommissionen Junction er ikke den bedste affiliate netværk. Deres gebyrer til annoncører er for høj. Søge på Google efter andre affiliate netværk og affiliate programmer.
-Deltage i flere gode programmer. Du ønsker ikke at bygge dit websted omkring et program, der afbrydes.
-Må ikke deltage i alt for mange programmer. Det tager tid og arbejde for at fremme hvert program.
-Må ikke være i et kapløb om at deltage i affiliate programmer. Tag din tid og vælge en rentabel kategori og høj kvalitet programmer.
De fleste mennesker får en idé til et websted, og derefter søge efter relaterede affiliate produkter til at sælge. Hvorfor ikke forskning affiliate programmer først? Derefter kan du lære hvilke kategorier af affiliate produkter og tjenester vil du tjene dig flest penge. Du kan derefter designe emnet for dit websted omkring de mest rentable produktkategorier og affiliate programmer.

Tilladelse til den under artikel at videresende, genoptryk, distribuere, bruge til ezine, nyhedsbrev, hjemmeside, tilbyder gratis bonus eller del af et produkt til salg så længe ingen ændringer og forfatterlinjen, copyright, og den ressource boksen nedenfor er inkluderet.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.