Home » Generelt » Genoptage mål… De skjulte faldgruber

Genoptage mål… De skjulte faldgruber

Hvorfor bruge Genoptag mål

Før vi kan diskutere faldgruberne skal du først forstå årsager, herunder dit CV mål og hvordan de relaterer til dit CV og interview udvælgelsesprocessen.

Herunder et mål afsnit i begyndelsen af dit CV giver en kort introduktion til formålet med CV, fremhæver din karriere mål og typen job du søger.

Det er meget almindeligt for jobsøgere til at omfatte en kortfattet målsætninger i begyndelsen af deres CV. Afsnittet mål kan være en vigtig del af et CV, og kan være de første ting arbejdsgiverne ser på. Derfor bør du sætte stor tanke i konstruere fokuserede og klare mål.

Se på disse genoptage objektive eksempler

Et CV mål gør præcis, hvad navnet antyder; Det fremhæver dine mål og staterne typen job du søger.

Her er nogle eksempler på karriere mål:

At opnå en elementær uddannelse undervisning holdning med opadgående mobilitet til en principalship.

At opnå en position i fremstillingsprocesser og -udvikling, som vil udnytte erhvervede viden og kollektive erfaringer.

Public relations forfatter til et stort metropolitan hospital.

Revisor stilling i det offentlige regnskabsområdet i Philadelphia-området.

Som du kan se, er at målene kort og sød; hvilket betyder at de er til punktet i beskrivelsen af formålet med at oprette dit CV.

Døråbning til Interview… CV’er

Hvad er et CV… normalt er det den første kontakt du har med potentielle arbejdsgivere. Det er også hvor du liste dine færdigheder og oprette en gængs præsentation, så virksomheder forstår fordelene ved at ansætte dig. Dit CV er også først (og muligvis sidst!) lejlighed du skal overbevise din potentielle arbejdsgiver til at give dig et interview.

Klart… Det er i din bedste interesse at sikre, at dit CV er overbevisende nok til at forlade recruiter med ingen anden mulighed, men at invitere dig til en samtale.

Hvis du ønsker at lære mere om at skrive cv’er, at får interviews, besøg et sted som Top karriere genoptager hvor du vil finde mange artikler og tips.

Eller hvis du foretrækker… en omkostningseffektiv alternativ er at bruge en genoptage skriftligt service til at forberede dit CV for dig.

Faldgruber for at bruge CV mål

Du har måske bemærket at alle tidligere henvisninger til mål fokusere på dig og deri ligger faldgrube!

Arbejdsgiverne er ikke interesseret i, hvad du vil…

Hvis dit mål ikke at matche de af arbejdsgiveren, vil du ikke engang få til første base! Så holde dine muligheder åbne, indtil du finder ud af mere om deres målsætninger.

Nogle mennesker vælger at udelade afsnittet mål og bruge denne plads til at fremhæve andre evner og præstationer. Uanset om du vælger at bruge genoptage mål eller ikke vil afhænger i høj grad netop din situation.

Grunde mod…

Nogle eksperter mener, at afsnittet CV mål kan være begrænsende for jobsøgende. Det gør du være meget specifik om dine mål. Dette kan begrænsende, hvis du vil være generelle og lade dine muligheder stå åbne.

Arbejdsgivere i gennemsnit tager kun 30 sekunder at se på en CV. Afsnittet mål er den første ting, der fanger øjet. Hvis du har et specifikt mål skrevet, for eksempel at få en chefstilling, manager kan videregive dit CV, hvis han var på udkig efter nogle andre holdning.

Hvis du tænker på at få et professionelt skriftlig CV, ville nu være et godt tidspunkt. Men husk, at afsnittet mål kan diskvalificere dig til arbejdspladser anderledes end din erklærede mål… Hvis du ikke er på udkig efter en målrettet job kan du springe afsnittet uden mange negative konsekvenser.

Det ville være tilrådeligt at springe afsnittet CV objektive i stedet for at være for vag. Ufokuserede mål vil udskyde mange ansættende ledere. De kan ikke ende på din erfaring og færdigheder, som ville vist at være en egnet kandidat til jobbet.

Årsager til…

Hvis du medtager din CV mål, du skal konstruere flere forskellige CV’er, hvert skræddersyet specifikt til det job, du søger. Vil du gøre dit CV relevant for hvert job. Afsnittet mål kan være den bedste måde at skabe job specifikke genoptages.

Uafgjort bagsiden ikke herunder afsnittet mål er, at en leje manager ikke kan være villige til at søge dit CV til at finde ud af dit job målsætninger og mål… og kan omgå dit CV.

Hvis du har en specifik stilling i sind og er klar over dine mål, kan i dette afsnit være nyttige i at informere potentielle arbejdsgivere om dine grunde til at anvende.

I begge tilfælde kan det betale dig for at søge professionel rådgivning, før du foretager din endelige beslutning. Den beskedne omkostninger gøre det blegner til ubetydelighed sammenlignet med omkostningerne ved at gøre en dårlig karriere beslutning.

Med angivelse af dit CV mål

Dette har størst mulige fordele for karriere vekselerere og college nyuddannede. Dit mål bør være koncis og til punktet, at hurtigt informere arbejdsgivere om din baggrund og mål.

Entry-level arbejdstagere kan konstatere i deres CV mål at de er nyuddannede udkig positioner i deres særlige felt. Karriere vekselerere bør oplyse, hvordan de kan bruge deres tidligere tjente færdigheder til at gøre en overgang til deres nye karriere.

Arbejdsgiver være fokuseret

Et alternativ til at genoptage mål kunne være “Kvalifikationer Resumé” sektion. Dette er en sektion, hvor du kan kort diskutere dine færdigheder, og hvordan du vil bruge dem.

Dette kan gøre dit CV mere arbejdsgiver fokuseret, som arbejdsgiveren ønsker at finde ud af hvad du kan gøre for dem. Dette kan være mere gavnligt end at have en selvstændig fokuseret Genoptag, blot notering, hvad du ønsker at gøre.

Mange arbejdsgivere foretrækker at have medarbejdere, der er fokuseret på deres mål og motiveret til at nå dem. Et godt præsenteret mål kan være lige høj-impact værktøj, der kan få en leje manager opmærksomhed fra start.

Endelig…

Når du skriver dit CV mål du nødt til at overveje din karriereplaner. Hvis du ikke allerede har gjort det, ville nu være et godt tidspunkt at få hjælp med karriere vurdering og planlægning. Når du har afsluttet din planlægning og taget nogle tid til at matche dine interesser med dine valgte karriere, bør dit CV målsætninger supplere resultaterne gennem dine søgninger.


16 kommentarer

  1. Статья очень полезная, могу также посоветовать интернет-магазин мужских и женских кроссовок Найк – https://justnike.ru/ сейчас там скидки 40% на все кроссовки!

  2. “After I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment. Is there a way you are able to remove me from that service? Many thanks!”
    נערות ליווי בבת ים
    gder4563

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.