Home » Generelt » Måder at reparere dårlig kredit

Måder at reparere dårlig kredit

Hvis du er på udkig efter måder at reparere dårlig kredit er du ligesom tusindvis af mennesker i Amerika, der ønsker en løsning på problemer, dårlig kredit. Den gode nyhed er, du kan reparere dårlig kredit selv og hæve fico score tilbage til en respektabel niveau.

Der er måder at reparere dårlig kredit, men dårlig kredit historie reparation kan tage et stykke tid. Med det i tankerne er her nogle løsninger, der kan arbejde for dig.

Få en kopi af din kredit rapport

Den første ting du skal gøre er, få en kopi af din kredit rapport og score fra de tre store kredit-bureauer Equifax, Experian og TransUnion. Du skal vide, hvad der er på din rapport fordi for at komme ud af gælden skal du fuldt ud forstår, hvad din situation er.

Tro det eller ej, 40% af alle kreditrapporter har fejl, og dette er den hurtigste måde at reparere dårlig kredithistorie. Hvis du finder nogen fejl meddele tre store kredit-bureauer med fejl.

Men du skal kunne bevise nogen fejl af kopier af betalt erklæringer. Når fejlene er ryddet anmode kredit-bureauer til at sende dig en korrigeret rapport. Dette vil starte processen for at reparere dårlig kredithistorie for dig og begynde at hæve fico score.

Stop opladning

Du skal straks ophøre med at lade noget på dit kreditkort. Du skal være realistisk og hvis du vil reparere dårlig kredithistorie du kan ikke komme dybere i gæld. Ikke lukke nogen af dine konti, fordi lukke dine konti vil sænke din fico score endnu mere.

Forhandle med kreditorer

Tal med dine kreditorer og fortælle dem din plan til at betale dem, hvad du skylder. De fleste kreditorer vil arbejde med dig for at give en reduceret betalingsplan.

Kreditorerne ville meget hellere forhandle med dig end miste alt Hvis du undlader at betale. Bare vær sikker på at holde sig til din forhandlede plan, så du kan komme tilbage på sporet til at reparere dårlig kredithistorie og hæve fico score.

Du vil rette din kredit over tid og dårlige ting vil løbende falde ud din kredit rapport. Den bedste måde at reparere dårlig kredit er en plan, handle og holde sig til det.

Copyright © 2005 kredit-reparation-Facts.com forbeholdes alle rettigheder.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *