Home » lån » Hvordan starter man sin egen virksomhed?

Hvordan starter man sin egen virksomhed?

Hvis du går rundt med drømmen om at blive selvstændig, starte din egen virksomhed og få den op at køre, bør du læse med her. Du kan begynde på en masse ting allerede i dag og komme meget tættere på at skabe din egen tatoveringssalon, eget murerfirma, eller hvad end det er, du drømmer om. Mange detaljer skal på plads, når man starter en virksomhed, og det kan måske virke uoverskueligt i første omgang. Der er ting du skal have styr på og arrangere, og for at kunne danne dig et overblik, er her oplistet nogle af de ting, der er mest ligetil at gå i gang med.

  • Find et navn, logo og internetdomæne – overvej herudover også at benytte sociale medier.
  • Lav en forretningsplan – den skal beskrive de produkter/ydelser du tilbyder, din målgruppe, budgetter, din udviklingsplan mm.
  • Beslut dig for, hvordan du bogfører – du kan selv stå for at holde styr på økonomien, eller du kan ansætte en professionel til at hjælpe.
  • Få tegnet de rigtige forsikringer – der er både lovpligtige forsikringer samt frivillige forsikringer
  • Lej lokaler eller et kontor, hvis dette er et behov

Finansiering

Lokaler, forsikring, hjemmeside og indkøb af udstyr og produkter koster penge. Derfor er det vigtigt, at du tænker over hvor, du får disse fra. Du kan måske få hjælp fra familie og venner, der er engagerede i din virksomhedsidé. Måske har du selv sat midler til side, og har derfor et godt udgangspunkt, hvad angår det økonomiske. Det mange dog vælger at gøre, er at tage et lån. Du kan overveje rentefri kredit, som giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang. Der findes også andre former for lån, som du med fordel kan undersøge gennem compareloans, der desuden gør det nemt at finde det bedste lån til lige dit projekt.